Verzending

Alle producten van de BoBelle Creations worden door mezelf gemaakt. Ik probeer steeds de producten zo snel mogelijk af te werken. Afhankelijk van de andere bestellingen kan dit iets langer duren en net niet. De levertijd die ik meegeef is de maximum tijd dat het duurt voor je product klaar. Het kan altijd zijn dat het sneller klaar is maar langer zal het nooit zijn.

Belangrijk: De levertijd gaat pas in wanneer ik je betaling goed heb ontvangen.

Betaling

Van zodra ik je betaling goed heb binnengekregen begin ik aan de samenstelling van je product. Ook dan gaat de levertijd pas in. Wanneer je graag ja cadeautje klaar is voor een bepaalde datum dan kan je dit altijd aangeven. Dan krijgt je bestelling voorrang.

Verpakking

Ik vind het zelf geweldig om cadeautjes open te maken dus elke verzending wordt ingepakt als cadeautje. Als je graag iemand verrast met een BoBelle cadeautje gaat dit ook. Je kan een ander adres opgeven en het zo rechtstreeks naar de ontvanger sturen. Je hebt dan ook de mogelijkheid om een wenskaart aan je bestelling toe te voegen (+€2,50). Zet er een persoonlijke boodschap op en maak het cadeautje compleet. Zie de mogelijke kaartjes hieronder.

BoBelle Creations

Ter info: De kaartjes zijn allemaal ontworpen door Carte Brunette, een lokaal grafisch ontwerpster die steeds een lach op je gezicht tovert met haar kaartjes. De kaartjes zijn ook allemaal lokaal gedrukt.

Verzending

Voor de verzending gebruik ik steeds Bpost. De pakjes zijn ook steeds te volgen via een traceerlink. Zo heb je een duidelijke beeld van wanneer het pakje bij thuis zal aankomen. Ik probeer de pakjes zo verpakken dat stukgaan niet mogelijk is. Moest je toch een beschadigd pakje aankrijgen thuis, mag je altijd contact met me opnemen.

Voor de verzending heb je keuze uit de volgende mogelijkheden:

  • Gratis afhalen in Heist-op-den-Berg na afspraak
  • Verzending naar een adres in België (+€7)
  • Verzending via Homerr (+€4)

Retour

Pakjes retourneren

Ben je niet tevreden over een bepaald product dan kan je dit altijd op eigen kosten retourneren. Op voorhand graag schriftelijk melden of per e-mail naar bobelle.creations@gmail.com. Indien mogelijk zou ik ook graag weten waarom je het retourneert.

Je kan het pakje op eigen kosten retourneren naar:

BoBelle Creations
Leopoldlei 45
2220 Heist-op-den-Berg

Wanneer ik je pakket heb ontvangen en gecontroleerd, krijg je het aankoopbedrag terug gestort op de rekeningnummer waarmee je de bestelling plaatste.

Uitzondering op retourneren

  • Producten die je zelf hebt samengesteld.
  • Producten die je hebt laten personaliseren.
  • Mondmaskers kunnen om hygiënische redenen ook niet geretourneerd worden.

Indien je vragen hebt of je product al dan niet geretourneerd kan worden neem dan gerust contact met me op via mail: bobelle.creations@gmail.com

BoBelle Creations

BESTELSTOP vanaf 13/05 – 31/08 !!!

Het is niet mogelijk om dan zelf nog items samen te stellen. We nemen alle tijd om te genieten van elkaar.

Deze website gebruikt cookies voor een optimale gebruikservaring.