Privacybeleid

Persoonsgegevens die wij verwerken

BoBelle Creations verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • Email adres


Doelen voor het verwerken van de persoonsgegevens

BoBelle Creations verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren


Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Wij bewaren je gegevens zolang je klant van ons bent. Dit betekent dat wij jouw klantprofiel bewaren totdat je aangeeft dat je niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen (o.a. voor de belastingdienst) dienen wij facturen met (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren.

Je persoonsgegevens inzien

Je hebt altijd het recht om de door BoBelle Creations opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een email met je verzoek naar bobelle.creations@gmail.com Via deze mail kun je ook contact opnemen als je bezwaar wil maken tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens.

Delen van persoonsgegevens met derden

BoBelle Creations verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

  • Bpost ontvangt je adresgegevens, je naam en je e-mail adres voor het versturen van je bestelling, daarnaast ook om je op de hoogte te houden van je bestelling via de track en trace. Dit bedrijf is zelf verantwoordelijk voor het verwerken van jou persoonsgegevens. Daarom verwijs ik je door naar de privacy verklaring van Bpost voor meer info.
  • Facebook en Instagram. Berichten komen via deze kanalen komen van de server van Facebook en Instagram. Zij hebben de gegevens die bij hen bekend zijn, er worden geen nieuwe gegevens doorgegeven. Facebook is de eigenaar van Instagram. Dit bedrijf is zelf verantwoordelijk voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. Daarom verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Facebook.


Gegevensbeschermingsautoriteit

De gegevensbeschermingsautoriteit houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door BoBelle Creations en kom je er met mij niet uit? Dan kun je terecht bij de https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/burger/startpagina

Contact gegevens

BoBelle Creations
Spoorweglei 29b
2520 Emblem
(let op: Dit is GEEN bezoekadres)

bobelle.creations@gmail.com

Datum laatste wijziging

Maandag 8 maart 2021