Linnenzak

Linnenzak

Prijs: zie onder

Info

Ben je onderweg met je kleine wonder en zijn de kleertjes of het slabbetje ineens heel erg vuil? Maak dan gebruik van linnenzak maat S om alle vuile spullen bij elkaar te houden. Stop alles bij elkaar zodat de rest van de verschoningstas proper blijft. Voor extreme (k)accidentjes kan je het eerst altijd in een plastic zakje stoppen voordat je het in het waszakje stopt.
De linnenzak S is ook super handig voor in de crèche. Met de naam er vooraan op kunnen de verzorgers zich moeilijk nog vergissen en gaan de vuile kleren met het juiste kindje mee.

De maten M en L zijn ideaal als je kinderen op kamp gaan en hebben ze nood aan een linnenzak. Niets is zo leuk als een gepersonaliseerde zak met twee stoffen die zelf gekozen zijn. De zakken sluiten met een trekkoord en zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten. Kies je paspel voor tussen de twee stoffen en maak het 100% custommade.

S: 35cm op 40cm = (€10)
M: 40cm op 60cm = (€21)
L: 40cm op 80cm= (€25)

Ter info: personaliseren: +€4

Wasvoorschriften

Wassen mag tot 30°C maximum, droogkast: enkel op een delicaat programma maar de voorkeur gaat naar drogen in open lucht, strijken mag middelmatige temperatuur – de bedrukking mag niet rechtstreeks gestreken worden, best een zakdoek op de bedrukking leggen en over strijken.

Dit artikel is beschikbaar in volgende stoffen

(Klik op de foto voor de volledige afbeelding)

Bestellen en info

Wil je een unieke BoBelle creatie in je bezit? Dan stuur je mij gewoon een mailtje via de knop hieronder. Ik neem verder contact op met jou om zo de details verder te bespreken, zo komen we tot een product dat 100% naar je zin is. Vanaf dat ik je betaling heb ontvangen gaat de maximale levertermijn van drie weken in. Ik kijk er alvast naar uit om samen mooie dingen te creëren. 

Plaats hier uw bestelling:

Linnenzak
Vul hier je gegevens in om dit product te bestellen:

Deze website gebruikt cookies voor een optimale gebruikservaring.

Bedankt voor je bestelling!

Je bestelling werd goed verzonden. Ik zal spoedig contact met je opnemen, alvast bedankt voor je interesse in BoBelle. Je bent goed op weg om de trotse eigenaar te worden van een unieke BoBelle. Ik kijk er al naar uit om samen iets moois te creëren.