Linnenzak M

Linnenzak M

€21

Info

– Stof nummer 6 is voorlopig even uitverkocht. –

De maten M en L zijn ideaal als je kinderen op kamp gaan en hebben ze nood aan een linnenzak. Niets is zo leuk als een gepersonaliseerde zak met twee stoffen die zelf gekozen zijn. De zakken sluiten met een trekkoord en zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten. Kies je paspel voor tussen de twee stoffen en maak het 100% custommade.

M: 40cm op 60cm

Ter info: personaliseren: +€5
Ter info: S: 35cm op 40cm = (€10), L: 40cm op 80cm= (€25)

Wasvoorschriften

Wassen mag tot 30°C maximum, droogkast: enkel op een delicaat programma maar de voorkeur gaat naar drogen in open lucht, strijken mag middelmatige temperatuur – de bedrukking mag niet rechtstreeks gestreken worden, best een zakdoek op de bedrukking leggen en over strijken.

Dit artikel is beschikbaar in volgende stoffen

(Klik op de foto voor de volledige afbeelding)

Bestellen en info

Wil je een unieke BoBelle creatie in je bezit? Dan stuur je mij gewoon een mailtje via de knop hieronder. Ik neem verder contact op met jou om zo de details verder te bespreken, zo komen we tot een product dat 100% naar je zin is. Vanaf dat ik je betaling heb ontvangen gaat de maximale levertermijn van drie weken in. Ik kijk er alvast naar uit om samen mooie dingen te creëren. 

Plaats hier uw bestelling:

Linnenzak M
Vul hier je gegevens in om dit product te bestellen:

Deze website gebruikt cookies voor een optimale gebruikservaring.

Bedankt voor je bestelling!

Je bestelling werd goed verzonden. Ik zal spoedig contact met je opnemen, alvast bedankt voor je interesse in BoBelle. Je bent goed op weg om de trotse eigenaar te worden van een unieke BoBelle. Ik kijk er al naar uit om samen iets moois te creëren.