Avon badcape – Bel E’Toile

Avon badcape – Bel E’Toile

Prijs: zie onder

Info

De badcape voor kinderen die ik maak is een ontwerp Isabel Laenen van Bel E’toile. (https://www.beletoile.com/) Ze zijn fantastisch om te gebruiken na een heerlijk badje of in de zomer na het zwembad. Ze kunnen zowel gemaakt worden in badstof als in wafelkatoen.

Ze zijn beschikbaar in 4 maten (maat 1: 80-92, maat 2:98-110, maat 3: 116-128, maat 4: 134-146) Ze zijn prachtig op zichzelf. Geef je er graag een persoonlijke toets aan? Kies er dan nog een katoentje bij hierop kan dan ook de naam van kindje komen.

Prijzen

Maat 1: 80-92 = €30
Maat 2: 98-110 = €35
Maat 3: 116-128 = €40
Maat 4: 134-146 = €45

Ter info: personaliseren maat 1&2 +€6, personaliseren maat 3&4 +€7

Ter info: extra uitleg stoffen
– De bamboo wellness is een super zachte stof, de meest zachte uit het assortiment.
– De spons is eigenlijk een rekbare badstof.

Wasvoorschriften

Wassen mag tot 30°C maximum, droogkast: enkel op een delicaat programma maar de voorkeur gaat naar drogen in open lucht, strijken mag middelmatige temperatuur – de bedrukking mag niet rechtstreeks gestreken worden, best een zakdoek op de bedrukking leggen en over strijken.

Dit artikel is beschikbaar in volgende stoffen

(Klik op de foto voor de volledige afbeelding)

Bestellen en info

Wil je een unieke BoBelle creatie in je bezit? Dan stuur je mij gewoon een mailtje via de knop hieronder. Ik neem verder contact op met jou om zo de details verder te bespreken, zo komen we tot een product dat 100% naar je zin is. Vanaf dat ik je betaling heb ontvangen gaat de maximale levertermijn van drie weken in. Ik kijk er alvast naar uit om samen mooie dingen te creëren. 

Plaats hier uw bestelling:

Avon badcape – Bel E’Toile
Vul hier je gegevens in om dit product te bestellen:
BoBelle Creations

BESTELSTOP vanaf 13/05 – 31/08 !!!

Het is niet mogelijk om dan zelf nog items samen te stellen. We nemen alle tijd om te genieten van elkaar.

Deze website gebruikt cookies voor een optimale gebruikservaring.

Bedankt voor je bestelling!

Je bestelling werd goed verzonden. Ik zal spoedig contact met je opnemen, alvast bedankt voor je interesse in BoBelle. Je bent goed op weg om de trotse eigenaar te worden van een unieke BoBelle. Ik kijk er al naar uit om samen iets moois te creëren.