Slabbetje

Slabbetje

€12,50

Info

De slabbetjes van BoBelle Creations hebben drie verschillende sluitingen. Ze kunnen meegroeien met je klein wonder. De opties die Niké en Lotte kozen zijn de volgende:

1. Krokodil + munt badstof VERKOCHT
2. Konijntjes + roest badstof VERKOCHT
3. munt tetra + petrol wafelkatoen VERKOCHT


***Je bestelling is pas geslaagd als je van een mailtje terug krijgt met de bevestiging van de bestelling. Ik doe mijn best om zo snel mogelijk te antwoorden. Maar de wet van de snelste is wel van toepassing. ***
Ter info: prijs personaliseren +€4

Wasvoorschriften

Wassen mag tot 30°C maximum, droogkast: enkel op een delicaat programma maar de voorkeur gaat naar drogen in open lucht, strijken mag middelmatige temperatuur – de bedrukking mag niet rechtstreeks gestreken worden, best een zakdoek op de bedrukking leggen en over strijken.

Bestellen en info

Als je graag een item personaliseert kan je dit altijd invullen in het bestelformulier. Daarnaast kan je er voor kiezen om het item zelf op te halen of te laten ophalen door Niké en Lotte. 

OPGELET : Je bestelling is pas geslaagd als je van mij een mailtje terug krijgt met de bevestiging van de bestelling. Ik doe mijn best om zo snel mogelijk te antwoorden. Maar de wet van de snelste is wel van toepassing.

Bestel je graag meerdere items? Vul dan voor elk item het formulier in. Zorg er wel voor dat je dezelfde naam gebruikt, zo zie ik dat het één bestelling is. 

Plaats hier uw bestelling:

Slabbetje
Vul hier je gegevens in om dit product te bestellen:

Deze website gebruikt cookies voor een optimale gebruikservaring.

Bedankt voor je bestelling!

Je bestelling werd goed verzonden. Ik zal spoedig contact met je opnemen, alvast bedankt voor je interesse in BoBelle. Je bent goed op weg om de trotse eigenaar te worden van een unieke BoBelle. Ik kijk er al naar uit om samen iets moois te creëren.