Verjaardagskroon

Verjaardagskroon

vanaf €20,5

Info

De verjaardagskroon van BoBelle Creations is een eigen ontwerp. De kroon kan langs de twee kanten gedragen worden. Langs de ene kant komt het verwisselbare cijfer de andere kant kan je gewoon zo laten omdat je het een mooi stofje vind. Of je kan er de naam van je klein wonder laten opzetten. De verjaardagskroon sluit achteraan met een velcro en is dus in grootte herstelbaar. Zo kan hij jaar na jaar opnieuw gebruikt worden.

Ter info: personaliseren +€5, Elk cijfer dat je extra wilt is €3,5

Wasvoorschriften

Wassen mag tot 30°C maximum, droogkast: enkel op een delicaat programma maar de voorkeur gaat naar drogen in open lucht, strijken mag middelmatige temperatuur – de bedrukking mag niet rechtstreeks gestreken worden, best een zakdoek op de bedrukking leggen en over strijken. Niet in de droogkast stoppen, de versteviging zou zich kunnen ophopen tijdens het drogen. Gewoon laten drogen in de open lucht.

Dit artikel is beschikbaar in volgende stoffen

(Klik op de foto voor de volledige afbeelding)

Bestellen en info

Wil je een unieke BoBelle creatie in je bezit? Dan stuur je mij gewoon een mailtje via de knop hieronder. Ik neem verder contact op met jou om zo de details verder te bespreken, zo komen we tot een product dat 100% naar je zin is. Vanaf dat ik je betaling heb ontvangen gaat de maximale levertermijn van drie weken in. Ik kijk er alvast naar uit om samen mooie dingen te creëren. 

Plaats hier uw bestelling:

Verjaardagskroon
Vul hier je gegevens in om dit product te bestellen:
BoBelle Creations

BESTELSTOP vanaf 13/05 – 31/08 !!!

Het is niet mogelijk om dan zelf nog items samen te stellen. We nemen alle tijd om te genieten van elkaar.

Deze website gebruikt cookies voor een optimale gebruikservaring.

Bedankt voor je bestelling!

Je bestelling werd goed verzonden. Ik zal spoedig contact met je opnemen, alvast bedankt voor je interesse in BoBelle. Je bent goed op weg om de trotse eigenaar te worden van een unieke BoBelle. Ik kijk er al naar uit om samen iets moois te creëren.