Zingzak

Zingzak

€15

Info

Op oudjaar gaan de kinderen hier in de buurt zingen voor snoep en centen. Bij BoBelle kan je zelf je zingzak samenstellen. Er is zelfs een apart vakje voorzien waar de kinderen hun centen kunnen in verzamelen.

Deze zijn gemaakt uit nieuwe en oude stoffen. Last minute is er altijd veel vraag naar zingzakken, zo kunnen jullie last minute toch nog een zingzak bestellen.

1. Blauwe bloemen + petrol + paspel zwart
2. Bosdieren + roest streepjes + paspel wit
3. Driehoekjes blauw + blauw + paspel zwart
4. Bloemen beige + beige + paspel rost
5. Terrazo + petrol + paspel koper
6. Streepjes roest + beige + paspel wit

ter info: De personalisatie is gratis bij de zingzak, dus de naam komt er zonder enige meerkost bij op

Wasvoorschriften

Wassen mag tot 30°C maximum, droogkast: enkel op een delicaat programma maar de voorkeur gaat naar drogen in open lucht, strijken mag middelmatige temperatuur – de bedrukking mag niet rechtstreeks gestreken worden, best een zakdoek op de bedrukking leggen en over strijken.

Bestellen en info

Wil je een unieke BoBelle creatie in je bezit? Dan stuur je mij gewoon een mailtje via de knop hieronder. Ik neem verder contact op met jou om zo de details verder te bespreken, zo komen we tot een product dat 100% naar je zin is. Vanaf dat ik je betaling heb ontvangen gaat de maximale levertermijn van drie weken in. Ik kijk er alvast naar uit om samen mooie dingen te creëren. 

Plaats hier uw bestelling:

Zingzak
Vul hier je gegevens in om dit product te bestellen:
BoBelle Creations

BESTELSTOP vanaf 13/05 – 31/08 !!!

Het is niet mogelijk om dan zelf nog items samen te stellen. We nemen alle tijd om te genieten van elkaar.

Deze website gebruikt cookies voor een optimale gebruikservaring.

Bedankt voor je bestelling!

Je bestelling werd goed verzonden. Ik zal spoedig contact met je opnemen, alvast bedankt voor je interesse in BoBelle. Je bent goed op weg om de trotse eigenaar te worden van een unieke BoBelle. Ik kijk er al naar uit om samen iets moois te creëren.