Portemonneetje

Portemonneetje

€7,50

Info

Deze kleine portemonneetjes zijn ideaal om een cadeaukaart of centen in te stoppen. Zelf gebruik ik ze op vakantie ook als in plaats van mijn grote portefeuille met enkel het hoognodige in. Deze items zijn reeds gemaakt dus wat je ziet is wat je koopt. Er kunnen geen veranderingen meer gebeuren met betrekking tot stof of dergelijke.

1. Krokodil groen+ canvas navy
2. Retro bloemen + bolletjes roest
3. Sneeuwmannen+ canvas navy
4. Bloemen + streepjes roze
5. Panda + bolletjes roest
6. Eucalyptus + streepjes munt
7. Vissen + canvas navy
8. Bloemen beige + bolletjes roest
9. Bosdieren + parralellogram roze
10. Bloemen roest + bolletjes roest

Ter info: Prijs personalisatie +€4.

Wasvoorschriften

Wassen mag tot 30°C maximum, droogkast: enkel op een delicaat programma maar de voorkeur gaat naar drogen in open lucht, strijken mag middelmatige temperatuur – de bedrukking mag niet rechtstreeks gestreken worden, best een zakdoek op de bedrukking leggen en over strijken.

Bestellen en info

Wil je een unieke BoBelle creatie in je bezit? Dan stuur je mij gewoon een mailtje via de knop hieronder. Ik neem verder contact op met jou om zo de details verder te bespreken, zo komen we tot een product dat 100% naar je zin is. Vanaf dat ik je betaling heb ontvangen gaat de maximale levertermijn van drie weken in. Ik kijk er alvast naar uit om samen mooie dingen te creëren. 

Plaats hier uw bestelling:

Portemonneetje
Vul hier je gegevens in om dit product te bestellen:
BoBelle Creations

BESTELSTOP vanaf 13/05 – 31/08 !!!

Het is niet mogelijk om dan zelf nog items samen te stellen. We nemen alle tijd om te genieten van elkaar.

Deze website gebruikt cookies voor een optimale gebruikservaring.

Bedankt voor je bestelling!

Je bestelling werd goed verzonden. Ik zal spoedig contact met je opnemen, alvast bedankt voor je interesse in BoBelle. Je bent goed op weg om de trotse eigenaar te worden van een unieke BoBelle. Ik kijk er al naar uit om samen iets moois te creëren.