Slabbetje

Slabbetje

9,50

Info

Er zijn verschillende soorten slabbetjes met zowel badstof als wafelkatoen aan de achterkant. Deze item zijn reeds gemaakt dus wat je ziet is wat je koopt. Er kunnen geen veranderingen meer gebeuren met betrekking tot stof of dergelijke.

1. Roest bloemen + roze badstof
2. Roest gouden streep + beige wafel
3. Munt gouden streep + petrol wafel
4. Blauwe witte strepen + blauwe badstof
5. Eucalyptus + roze wafel
6. Roze bloemen + roze badstof
7. Eucalyptus +roze wafel
8. Badstof wit+ zwarte hartjes roest
9. Badstof wit+ oker tekening
10. Badstof oud roze + roze ruitjes

Ter info : personaliseren +€4

Wasvoorschriften

Wassen mag tot 30°C maximum, droogkast: enkel op een delicaat programma maar de voorkeur gaat naar drogen in open lucht, strijken mag middelmatige temperatuur – de bedrukking mag niet rechtstreeks gestreken worden, best een zakdoek op de bedrukking leggen en over strijken.

Bestellen en info

Wil je een unieke BoBelle creatie in je bezit? Dan stuur je mij gewoon een mailtje via de knop hieronder. Ik neem verder contact op met jou om zo de details verder te bespreken, zo komen we tot een product dat 100% naar je zin is. Vanaf dat ik je betaling heb ontvangen gaat de maximale levertermijn van drie weken in. Ik kijk er alvast naar uit om samen mooie dingen te creëren. 

Plaats hier uw bestelling:

Slabbetje
Vul hier je gegevens in om dit product te bestellen:

Deze website gebruikt cookies voor een optimale gebruikservaring.

Bedankt voor je bestelling!

Je bestelling werd goed verzonden. Ik zal spoedig contact met je opnemen, alvast bedankt voor je interesse in BoBelle. Je bent goed op weg om de trotse eigenaar te worden van een unieke BoBelle. Ik kijk er al naar uit om samen iets moois te creëren.