Kleine slab

Kleine slab

€7,5

Info

De kleine slab ook wel het zeversjaaltje genoemd zijn ideaal als je klein wonder tandjes begint te krijgen. Maar het kan zeker ook als bandana sjaaltje gedragen worden. Een mooi accessoire als je het mij vraagt. Ze kunnen ook langs beide kanten gedragen worden. Deze item zijn reeds gemaakt dus wat je ziet is wat je koopt. Er kunnen geen veranderingen meer gebeuren met betrekking tot stof of dergelijke.

1. Eucalyptus + roest wafel
2. Eucalyptus + petrol wafel
3. Eucalyptus + roze wafel
4. Eucalyptus + munt wafel
5. Roest neushoorn + roest badstof
6. Safari grijs + licht blauwe badstof
7. Zebra’s + licht blauwe badstof (2 stuk beschikbaar)
8. Groene rendieren + witte badstof
9. Grijze kerstbomen + witte badstof

ter info: Prijs personalisatie +€4

Wasvoorschriften

Wassen mag tot 30°C maximum, droogkast: enkel op een delicaat programma maar de voorkeur gaat naar drogen in open lucht, strijken mag middelmatige temperatuur – de bedrukking mag niet rechtstreeks gestreken worden, best een zakdoek op de bedrukking leggen en over strijken.

Bestellen en info

Wil je een unieke BoBelle creatie in je bezit? Dan stuur je mij gewoon een mailtje via de knop hieronder. Ik neem verder contact op met jou om zo de details verder te bespreken, zo komen we tot een product dat 100% naar je zin is. Vanaf dat ik je betaling heb ontvangen gaat de maximale levertermijn van drie weken in. Ik kijk er alvast naar uit om samen mooie dingen te creëren. 

Plaats hier uw bestelling:

Kleine slab
Vul hier je gegevens in om dit product te bestellen:

Deze website gebruikt cookies voor een optimale gebruikservaring.

Bedankt voor je bestelling!

Je bestelling werd goed verzonden. Ik zal spoedig contact met je opnemen, alvast bedankt voor je interesse in BoBelle. Je bent goed op weg om de trotse eigenaar te worden van een unieke BoBelle. Ik kijk er al naar uit om samen iets moois te creëren.