Feestpakket 2

Feestpakket 2

vanaf €26

Info

Dit pakket bestaat uit een omkeerbare kroon en vijf cijfers. Welke cijfers, de kleur van de bedrukking en het lettertype zijn zelf nog te kiezen. De naam op de kroon zelf is NIET inbegrepen. Deze items zijn reeds gemaakt dus wat je ziet is wat je koopt. Er kunnen geen veranderingen meer gebeuren met betrekking tot stof of dergelijke.

1. Zwart-wit-roze
2. Roze

Ter info: personaliseren kroon +€5

Wasvoorschriften

Wassen mag tot 30°C maximum, droogkast: enkel op een delicaat programma maar de voorkeur gaat naar drogen in open lucht, strijken mag middelmatige temperatuur – de bedrukking mag niet rechtstreeks gestreken worden, best een zakdoek op de bedrukking leggen en over strijken. Niet in de droogkast stoppen, de versteviging zou zich kunnen ophopen tijdens het drogen. Gewoon laten drogen in de open lucht.

Bestellen en info

Wil je een unieke BoBelle creatie in je bezit? Dan stuur je mij gewoon een mailtje via de knop hieronder. Ik neem verder contact op met jou om zo de details verder te bespreken, zo komen we tot een product dat 100% naar je zin is. Vanaf dat ik je betaling heb ontvangen gaat de maximale levertermijn van drie weken in. Ik kijk er alvast naar uit om samen mooie dingen te creëren. 

Plaats hier uw bestelling:

Feestpakket 2
Vul hier je gegevens in om dit product te bestellen:
BoBelle Creations

BESTELSTOP vanaf 13/05 – 31/08 !!!

Het is niet mogelijk om dan zelf nog items samen te stellen. We nemen alle tijd om te genieten van elkaar.

Deze website gebruikt cookies voor een optimale gebruikservaring.

Bedankt voor je bestelling!

Je bestelling werd goed verzonden. Ik zal spoedig contact met je opnemen, alvast bedankt voor je interesse in BoBelle. Je bent goed op weg om de trotse eigenaar te worden van een unieke BoBelle. Ik kijk er al naar uit om samen iets moois te creëren.