Tuttenkoord

Tuttenkoord

vanaf €11

Info

De handgemaakte tuttenkoorden van BoBelle hebben een houten klem om aan de kleertjes vast te maken. Zo verliest je klein wonder het tutje niet en valt het niet op de grond. Als kersverse ouder kan je er niet genoeg hebben. Je kan kiezen voor twee verschillende stoffen of dezelfde stof aan de voor- en achterkant. De kleur van de paspel tussen de twee stoffen kan ook gekozen worden. Alle beschikbare stoffen en paspels staan hier ook bij de foto’s.

Ter info: Prijs personalisatie +€4. Je kan ook optioneel kiezen voor een houten klem met tekst dan is er een meerkost van €2,5
.

Wasvoorschriften

Wassen mag tot 30°C maximum, droogkast: enkel op een delicaat programma maar de voorkeur gaat naar drogen in open lucht, strijken mag middelmatige temperatuur – de bedrukking mag niet rechtstreeks gestreken worden, best een zakdoek op de bedrukking leggen en over strijken. De houten klem verwijderen voor het wassen.

Dit artikel is beschikbaar in volgende stoffen

(Klik op de foto voor de volledige afbeelding)

Bestellen en info

Wil je een unieke BoBelle creatie in je bezit? Dan stuur je mij gewoon een mailtje via de knop hieronder. Ik neem verder contact op met jou om zo de details verder te bespreken, zo komen we tot een product dat 100% naar je zin is. Vanaf dat ik je betaling heb ontvangen gaat de maximale levertermijn van drie weken in. Ik kijk er alvast naar uit om samen mooie dingen te creëren. 

Plaats hier uw bestelling:

Tuttenkoord
Vul hier je gegevens in om dit product te bestellen:
BoBelle Creations

BESTELSTOP vanaf 13/05 – 31/08 !!!

Het is niet mogelijk om dan zelf nog items samen te stellen. We nemen alle tijd om te genieten van elkaar.

Deze website gebruikt cookies voor een optimale gebruikservaring.

Bedankt voor je bestelling!

Je bestelling werd goed verzonden. Ik zal spoedig contact met je opnemen, alvast bedankt voor je interesse in BoBelle. Je bent goed op weg om de trotse eigenaar te worden van een unieke BoBelle. Ik kijk er al naar uit om samen iets moois te creëren.