Ledikanten deken

Ledikanten deken

vanaf €90

Info

Een warm babydekentje is toch onmisbaar voor in het wiegje maar ook bijvoorbeeld in de autostoel of de buggy. Het wiegdeken is ongeveer 100 x150cm groot. Het is zowel beschikbaar in een zomerversie (katoen + wafelkatoen) als een winterversie (fleece + katoen/wafelkatoen). Je kan ook kiezen voor een double gauze, een heel lichte en luchtige stof. De stof staat ook beter bekend als tetrastof. Ze kan zowel in de zomer als in de winterdekens gebruikt worden. De kleur van de paspel tussen de twee stoffen kan ook gekozen worden. Alle beschikbare stoffen en paspels staan hier ook bij de foto’s.

Ter info: Prijs personaliseren +€7. Als je gaat voor een winterdeken met fleece en wafelkatoen is personaliseren niet mogelijk.

Wasvoorschriften

Wassen mag tot 30°C maximum, droogkast: enkel op een delicaat programma maar de voorkeur gaat naar drogen in open lucht, strijken mag middelmatige temperatuur – de bedrukking mag niet rechtstreeks gestreken worden, best een zakdoek op de bedrukking leggen en over strijken.

Ter info: extra uitleg stoffen
– De bamboo wellness is een super zachte stof die ook gebruikt kan worden aan de achterkant van een dekentje. Dit is de meest zachte stof in het assortiment.
– De spons is eigenlijk een rekbare badstof maar kan zeker ook gebruikt worden als achterkant van een dekentje.
– De sherpa is een soort van fleece gemaakt van 100% katoen waardoor het dus veilig en ademend is voor de allerkleinste.

Dit artikel is beschikbaar in volgende stoffen

(Klik op de foto voor de volledige afbeelding)

Bestellen en info

Wil je een unieke BoBelle creatie in je bezit? Dan stuur je mij gewoon een mailtje via de knop hieronder. Ik neem verder contact op met jou om zo de details verder te bespreken, zo komen we tot een product dat 100% naar je zin is. Vanaf dat ik je betaling heb ontvangen gaat de maximale levertermijn van drie weken in. Ik kijk er alvast naar uit om samen mooie dingen te creëren. 

Plaats hier uw bestelling:

Ledikanten deken
Vul hier je gegevens in om dit product te bestellen:
BoBelle Creations

BESTELSTOP vanaf 13/05 – 31/08 !!!

Het is niet mogelijk om dan zelf nog items samen te stellen. We nemen alle tijd om te genieten van elkaar.

Deze website gebruikt cookies voor een optimale gebruikservaring.

Bedankt voor je bestelling!

Je bestelling werd goed verzonden. Ik zal spoedig contact met je opnemen, alvast bedankt voor je interesse in BoBelle. Je bent goed op weg om de trotse eigenaar te worden van een unieke BoBelle. Ik kijk er al naar uit om samen iets moois te creëren.