Kinderwagen deken

Kinderwagen deken

vanaf €40

Info

Heb je graag een warm gezellig dekentje voor in de maxi-cosi of de kinderwagen ? Maar vind je het wiegdeken te groot hiervoor? Dan is het kinderwagendeken perfect. Het is iets kleiner 50x 60cm en past dus zo perfect in de maxi-cosi en de kinderwagen. Het is zowel beschikbaar in een zomerversie (katoen + wafelkatoen) als een winterversie (fleece + katoen/wafelkatoen). Je kan ook kiezen voor een double gauze, een heel lichte en luchtige stof. De stof staat ook beter bekend als tetrastof. Ze kan zowel in de zomer als in de winterdekens gebruikt worden. De kleur van de paspel tussen de twee stoffen kan ook gekozen worden. Alle beschikbare stoffen en paspels staan hier ook bij de foto’s.

Ter info: Prijs personaliseren +€5. Als je gaat voor een winterdeken met fleece en wafelkatoen is personaliseren niet mogelijk.

Wasvoorschriften

Wassen mag tot 30°C maximum, droogkast: enkel op een delicaat programma maar de voorkeur gaat naar drogen in open lucht, strijken mag middelmatige temperatuur – de bedrukking mag niet rechtstreeks gestreken worden, best een zakdoek op de bedrukking leggen en over strijken.

Dit artikel is beschikbaar in volgende stoffen

(Klik op de foto voor de volledige afbeelding)

Bestellen en info

Wil je een unieke BoBelle creatie in je bezit? Dan stuur je mij gewoon een mailtje via de knop hieronder. Ik neem verder contact op met jou om zo de details verder te bespreken, zo komen we tot een product dat 100% naar je zin is. Vanaf dat ik je betaling heb ontvangen gaat de maximale levertermijn van drie weken in. Ik kijk er alvast naar uit om samen mooie dingen te creëren. 

Plaats hier uw bestelling:

Kinderwagen deken
Vul hier je gegevens in om dit product te bestellen:

Deze website gebruikt cookies voor een optimale gebruikservaring.

Bedankt voor je bestelling!

Je bestelling werd goed verzonden. Ik zal spoedig contact met je opnemen, alvast bedankt voor je interesse in BoBelle. Je bent goed op weg om de trotse eigenaar te worden van een unieke BoBelle. Ik kijk er al naar uit om samen iets moois te creëren.