Bijtring

Bijtring

vanaf €11

Info

Een bijtring is altijd handig wanneer de tandjes van je wondertje erdoor komen. Het kan zeker ook als speeltje dienen. Je kan kiezen voor zowel fleece als wafelkatoen aan de achterkant. Daarnaast kan je ook kiezen voor een houten bijtring of een siliconen. De houten ringen zijn van het merk Durable. Ze zijn onbehandeld en dus helemaal babyproof. Ook de siliconen bijtringen zijn volledig babyproof en goedgekeurd, deze zijn van het merk Opry. Momenteel zijn de siliconen bijtringen er enkel in het wit.

Ter info: prijs personaliseren +€4.

Ter info: extra uitleg stoffen
– De bamboo wellness is een super zachte stof die ook gebruikt kan worden aan de achterkant van een dekentje. Dit is de meest zachte stof in het assortiment.
– De spons is eigenlijk een rekbare badstof.
– De sherpa is een soort van fleece gemaakt van 100% katoen waardoor het dus veilig en ademend is voor de allerkleinste.

Wasvoorschriften

Wassen mag tot 30°C maximum, droogkast: enkel op een delicaat programma maar de voorkeur gaat naar drogen in open lucht, strijken mag middelmatige temperatuur – de bedrukking mag niet rechtstreeks gestreken worden, best een zakdoek op de bedrukking leggen en over strijken. De houten ring verwijderen voor het wassen.

Dit artikel is beschikbaar in volgende stoffen

(Klik op de foto voor de volledige afbeelding)

Bestellen en info

Wil je een unieke BoBelle creatie in je bezit? Dan stuur je mij gewoon een mailtje via de knop hieronder. Ik neem verder contact op met jou om zo de details verder te bespreken, zo komen we tot een product dat 100% naar je zin is. Vanaf dat ik je betaling heb ontvangen gaat de maximale levertermijn van drie weken in. Ik kijk er alvast naar uit om samen mooie dingen te creëren. 

Plaats hier uw bestelling:

Bijtring
Vul hier je gegevens in om dit product te bestellen:

Deze website gebruikt cookies voor een optimale gebruikservaring.

Bedankt voor je bestelling!

Je bestelling werd goed verzonden. Ik zal spoedig contact met je opnemen, alvast bedankt voor je interesse in BoBelle. Je bent goed op weg om de trotse eigenaar te worden van een unieke BoBelle. Ik kijk er al naar uit om samen iets moois te creëren.