Badcape

Badcape

Prijs: zie onder

Info

Je wondertje na het badje verwennen met een leuke en zachte badcape? Dat kan met die van BoBelle Creations. Ze zijn beschikbaar in 2 maten S (70x70cm) en M (100x100cm). Ga voor een eenvoudige of kies er een katoentje bij voor op de kap. Dan kan de badcape ook gepersonaliseerd worden. Alle beschikbare stoffen en biais staan hier ook bij de foto’s.

Prijzen

S: 70x70cm = €30
M: 100x100cm = €35

Ter info: Prijs personaliseren +€6. Personaliseren gaat alleen als je ook een katoentje kiest. Bedrukken op badstof is niet mogelijk.

Ter info: extra uitleg stoffen
– De bamboo wellness is een super zachte, de meest zachte stof in het assortiment.
– De spons is eigenlijk een rekbare badstof.

Wasvoorschriften

Wassen mag tot 30°C maximum, droogkast: enkel op een delicaat programma maar de voorkeur gaat naar drogen in open lucht, strijken mag middelmatige temperatuur – de bedrukking mag niet rechtstreeks gestreken worden, best een zakdoek op de bedrukking leggen en over strijken.

Dit artikel is beschikbaar in volgende stoffen

(Klik op de foto voor de volledige afbeelding)

Bestellen en info

Wil je een unieke BoBelle creatie in je bezit? Dan stuur je mij gewoon een mailtje via de knop hieronder. Ik neem verder contact op met jou om zo de details verder te bespreken, zo komen we tot een product dat 100% naar je zin is. Vanaf dat ik je betaling heb ontvangen gaat de maximale levertermijn van drie weken in. Ik kijk er alvast naar uit om samen mooie dingen te creëren. 

Plaats hier uw bestelling:

Badcape
Vul hier je gegevens in om dit product te bestellen:

Deze website gebruikt cookies voor een optimale gebruikservaring.

Bedankt voor je bestelling!

Je bestelling werd goed verzonden. Ik zal spoedig contact met je opnemen, alvast bedankt voor je interesse in BoBelle. Je bent goed op weg om de trotse eigenaar te worden van een unieke BoBelle. Ik kijk er al naar uit om samen iets moois te creëren.